Het is vandaag vrijdag 19 juli 2019

Oktober - April

Ma, Wo, Do: 13.30 - 17.00
Vrij en Za: 9.00 - 17.00

Mei - September

Ma t/m do: vanaf 10.30
Vrij en za: vanaf 9.00

Contact:

30 mei

Het was augustus 1999 toen ijsboerderij IJscowd haar deuren opende. Inmiddels, twintig jaar later, runnen Willemien en Arie van de Worp nog altijd deze meer dan alleen ijsboerderij.

‘En twintig jaar is niet niks. Daar zijn we best wel trots op en dus laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan’, vertellen Willemien en Arie. Ook dit jaar organiseren zij weer de Boer’n Bike Brunch tijdens Hemelvaartsdag. ‘En dit jaar willen we dat nog groter opzetten dan de voorgaande edities. Mede ook omdat dit het vijfde jaar is dat we de Boer’n Bike Brunch organiseren. Omdat feest en muziek bij elkaar horen willen wij onze Boer ’n Bike Brunch, naast de gebruikelijke kramen, opluisteren met muziek.’

Kraampjes

Na de oproep in de krant en op social media hebben we vele aanmeldingen gekregen voor zowel muziek als kraampjes. In totaal zullen er 10 tot 15 kraampjes op de markt staan met verschillende producten. Activiteiten en/of producten op de markt zijn: Doorn Tuinderij, een kraampje met bijzonder kaarsen, cadeaus van Annet Zijlstra, portret leren tekenen bij Teunie Bastiaan, Joost Kinderkleding, MB Restyle home en woondecoratie, Annet Kipman met servies, Jolanda Zomerdijk decoratie, de milieugroep, lokale producten in een potje van Zuster Evie, sieraden van Brenda, Benjamin zorgboerderij, suikerspinnen van Sjoerdsma, verschillende activiteiten van Scouting de Trijsberg, korfvlechten met Matthijs Bakker, touwdraaien met Henk Redder, koe schilderen, Roel Veldkamp met fietsen, Bakken met Niels, foto-impuls fotografie door Tessa Nijkamp en de luchtballonnen van Van Beers Ballooning. De luchtballon gaat proberen met 20 personen de lucht in te gaan. Mocht u daar interesse in hebben, neem dan contact op met IJscowd.

Muziek

Natuurlijk is er ook een programma vol met muziek. Om 15.35 uur zal er een percussiesessie zijn voor kinderen. Alle kinderen mogen daaraan meedoen! Verder zijn aanwezig: Toppers accordeon, de band in overall Less is More, DJ Edin, CMH, koperkwintet Vieve Brass, entertainer Jeffrey, DJ Maroon Wax en het koor Ellusion. Het belooft dus een vol en gevarieerd muziekprogramma te worden, met voor iedereen wat wils!

We hopen jullie allemaal te zien op de Boer’n Bike Brunch van 11.00 uur – 21.00 uur op 30 mei 2019!

Voor meer informatie over de Boer’n Bike Brunch kan men terecht bij Willemien van de Worp, bereikbaar via telefoonnummer 038-4446114 of per mail info@ijscowd.nl.